
KURSUS i HISTORISK MADLAVNING
Alt udsolgt
Synes du historisk madlavning på brændekomfur lyder spændende,
så afholder vi et kursus, hvor du vil få historisk viden om madlavning og
råvarer fra 1800-tallet, samt selv afprøve kunsten.
- HVORDAN FYRER MAN I ET BRÆNDEKOMFUR?
- HVORNÅR BEGYNDTE MAN AT BRUGE KØDHAKKEREN?
- ER BOLLEMÆLK NOGET MAN KAN SPISE?
- KAN MAN SKRUE OP OG NED PÅ ET BRÆNDEKOMFUR?
- HVAD SPISTE MAN TIL MIDDAG FOR GODT 100 ÅR SIDEN?
Få svarene ved at deltage i kurset. Tilmed dig her på hjemmesiden ( på link her)
Pris: 100,- pr. person
Dato: Søndag d. 13. oktober kl. 10-15
TILMELDING senest d. 7. oktober
Deltagelse: kun voksne, max. deltagere 15
Med venlig hilsen
Køkkenlauget på Frilandsmuseet Hjerl Hede