Instagram profile picture size

Kursus i historisk madlavning 13. okt. | hjerlhede.dk

KURSUS i HISTORISK MADLAVNING 

Alt udsolgt 

Synes du historisk madlavning på brændekomfur lyder spændende,
så afholder vi et kursus, hvor du vil få historisk viden om madlavning og
råvarer fra 1800-tallet, samt selv afprøve kunsten.

  • HVORDAN FYRER MAN I ET BRÆNDEKOMFUR?
  • HVORNÅR BEGYNDTE MAN AT BRUGE KØDHAKKEREN?
  • ER BOLLEMÆLK NOGET MAN KAN SPISE?
  • KAN MAN SKRUE OP OG NED PÅ ET BRÆNDEKOMFUR?
  • HVAD SPISTE MAN TIL MIDDAG FOR GODT 100 ÅR SIDEN?

Få svarene ved at deltage i kurset. Tilmed dig her på hjemmesiden ( på link her)

https://hjerlhede.billetexpressen.dk/event/sheet/kursus-i-historisk-madlavning-06A2E68106804E959A46175D62C81F19

Pris:               100,- pr. person

Dato:              Søndag d. 13. oktober kl. 10-15

                      TILMELDING senest d. 7. oktober

Deltagelse:      kun voksne, max. deltagere 15

 

Med venlig hilsen

Køkkenlauget på Frilandsmuseet Hjerl Hede